Als bloemen echt mooi moeten zijn...

 

Als bloemen echt mooi moeten zijn: dan koop je ze bij Roosmarijn, tenminste dat zeggen onze klanten...leuk dat je onze website bezoekt! Even kort wie we zijn en wat we doen: Marnix & Roos begonnen in 2008 Roosmarijn, met als doel mensen verrassen met een veelzijdig assortiment van de beste bloemen. 

Roosmarijn is in de afgelopen meer dan tien jaar uitgegroeid tot de bloemenwinkel van Vlaardingen en huisvest midden in het centrum. Bloemen zijn onze passie en elke opdracht voeren we uit met veel plezier, aandacht en liefde. Dat gave boeket kan altijd in een vaas en we bezorgen de bloemen zelf bij uw relatie. Op zoek naar een gave plant? Natuurlijk verkopen we altijd mooie groene en bloeiende planten, los of met een stoere pot..

 

Samen met ons team van creatieve bloembinders zorgen we er voor dat onze bloemen de mensen uit Vlaardingen en omgeving blij maken op deze website kun je alles vinden wat we doen. 

 

Bestellen kan makkelijk via 010-2344440 of via onze webshop de chauffeur brengt de bloemen op het door u gewenste adres.