Bloemenabonnementen

Een drukke werkweek, sporten, in het weekend met de kinderen naar de sportclub of scouting. De boodschappen worden online besteld en aan de deur geleverd.

Als er door alle drukte geen tijd (of prioriteit) is voor mooie bloemendecoratie in huis of op het werk, kan Roosmarijn helpen met een bloemenabonnement. Een bloemenabonnement wil zeggen met een door u gekozen regelmaat een mooi boeket of (zijdebloemen) arrangement bijvoorbeeld wisselend met de seizoenen.

De voordelen
Wekelijkse of tweewekelijkse levering kant en klaar in leenondergrond. Afwisseling in kleur, stijl, vaas en seizoen zoals u het wenst. Geen langlopend contract, maar maandelijks opzegbaar. U heeft altijd een leuk boeket staan en hoeft er de deur niet voor uit.

Bloemen op Kantoor
Ja, dat wil iedereen wel; maar wie zorgt ervoor... en wanneer? Meestal moet het in de lunchpauze of als er even wat tijd overschiet. De oplossing is een bloemenabonnement van Roosmarijn voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte(s) er sfeervol en gezellig uitzien. Want wat voor thuis kan, dat kan natuurlijk ook voor op kantoor of bij u op de receptiebalie!

Wie kiest voor Roosmarijn, kiest voor verrassend en veelzijdig, persoonlijk en professioneel!

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen!