Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Pernis

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een plant, een bloementaart, een gaaf boeket of ons eigen leuke bloemenabonnement in Pernis laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Pernis snel en makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar natuurlijk ook in de winkel, via de email of per telefoon bestellen. 

Bloemenwinkel in Pernis

Komt u niet uit Pernis of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Pernis te gaan? Roosmarijn levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Pernis. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Pernis, of het nu het nu in het dorp, de industrie of in een buitengebied is

Eigen bezorger rijd naar Pernis

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De ritten door Pernis rijden wij heel vaak en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Pernis in onze bezorg ronde meenemen.

Wij bezorgen in heel Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

De meest gekozen artikelen in Pernis:

Vurig najaar
vanaf € 24,95
Plukgeluk
vanaf € 34,95
Herfsttint
vanaf € 19,95
Najaarsgloed
vanaf € 24,95