Bloemstukken


Dagelijks maken we mensen blij met een uniek bloemstuk, vandaag ook namens u?

Vanwege een nieuw corona geval in ons team zijn we in elk geval 23, 24, 25, 26 november gesloten en nemen we geen bestellingen aan. Alle bestellingen die al ontvangen zijn zullen we gewoon uitvoeren.

27 en 28 november zijn we open volgens normale openingstijden.


Bedankt voor uw begrip,

 

 

Team Roosmarijn Bloembinders.

De bloemstukken van Roosmarijn worden ambachtelijk gestoken door een gepassioneerde bloembinder in onze bloembinderij, bestellingen maken we met liefde voor de bloemen, naast bloemen stoppen we in iedere bestelling een flinke dosis van onze passie en creativiteit en dat zie je! 

Een bloemstuk zit gestoken in een pot, de ontvanger kan gelijk genieten van het bloemstuk en hoeft niet eerst de bloemen te verzorgen. 

 

De bestellingen worden in Vlaardingen en omgeving door onze eigen bezorgers op het opgegeven adres bezorgd. Buiten de regio werken we samen met bloemisten van Fleurop die onze passie delen en ook met liefde een bloemstuk steken en bezorgen.

 

Voor 14 uur besteld is dezelfde dag bezorgd!

Elk bloemstuk wordt met liefde gestoken door één van onze bloembinders, toch kan het zijn dat de bestelling afwijkt van de foto, niet alle bloemen zijn altijd verkrijgbaar dus maken we de bestellingen zo gelijk als op het moment van steken mogelijk is.


Vrolijk bloemstuk

Een vrolijk bloemstuk /baliestuk met opvallende bloemen, een stuk dat echt gezien mag worden. 

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • voor 14:00 besteld is vandaag bezorgd, Vlaardingen en omgeving bezorgen we zelf.

Wit bloemstuk

Een prachtig wit bloemstuk met een creatieve aanvulling. 

€ 59,95

  • Beschikbaar
  • voor 14:00 besteld is vandaag bezorgd, Vlaardingen en omgeving bezorgen we zelf.

Kleurrijk bloemstuk

Een uitbundig en kleurrijk bloemstuk, voor een onvergetelijke indruk. Leuk voor een zakelijke gelegenheid of aankleding van een (ontvangst)ruimte.

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • voor 14:00 besteld is vandaag bezorgd, Vlaardingen en omgeving bezorgen we zelf.