Team Roosmarijn

Het team van Roosmarijn stellen we hieronder aan u voor. Roosmarijn dat zijn we met z’n allen, want samen kom je veel verder dan alleen!

Roosmarijn is een familiebedrijf met een klein team, zo kunnen we de lijnen kort houden maar ook de klantvriendelijkheid en kwaliteit bieden zoals je mag verwachten van een bloemenspeciaalzaak. 

Marnix en Roos, op 25 november 2008 begonnen wij op de Hoogstraat onze eerste winkel. Een avontuur wat nu al 11,5 jaar duurt. 


Marnix is wekelijks aanwezig in de winkel en heeft de dagelijkse leiding over Roosmarijn naast het werk in de winkel doet Marnix ook de inkoop, marketing, personeelsbeleid  en alles wat er op de achtergrond nodig is om de winkel open te houden maar waar geen taakomschrijving voor is.


Roos werkt op de achtergrond, doet de administratie en is een van de stille krachten van onze Roosmarijn.

De winkel is vernoemt naar Roos want eigenlijk heet ze Rozemarijn. 

Gemma is de jongere zus van Marnix, werkte in verschillende periodes op alle drie de locaties die we hebben gehad. Maar sinds een aantal jaar is ze elke week van woensdag tot en met zaterdag in de winkel.

Gemma maakt graag mensen blij met een mooi boeket maar helpt ook met liefde mensen aan een mooie plant.

Bruidsboeketten zijn Gemma dr passie, ieder jaar maken we tientallen bruidsboeketten en een gedeelte zijn ook van haar hand.

Joëlle heeft stage bij ons heeft gelopen en haar opleiding tot bloemist afgerond, nu werkt ze vier dagen per week bij ons.

 

Vraag je haar om een mooi boeket te maken, een taartje of wil je losse bloemen? Ze zal je altijd met evenveel enthousiasme helpen.

Saïd is één van onze chauffeurs en rijd nu twee jaar onze bestellingen weg. Naast bloemen wegbrengen haalt Saïd ook onze producten op die we op de veiling hebben ingekocht.
Saïd kun je dagelijks door Vlaardingen en omgeving zien rijden.

Gino is onze andere chauffeur, sinds een aantal maanden rijd hij bestellingen weg. 

Gino rijd vijf dagen per week en staat de volgende keer misschien wel met bloemen bij u voor de deur!