De bezorgauto van Roosmarijn Bloembinders
Bloemen bezorgen in Maassluis, aan de vliet in het centrum.

Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Maassluis

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een bloemstuk, een bloementaart, een gaaf boeket of ons eigen bloemenabonnement in Maassluis laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Maassluis snel en makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar u bent ook welkom in onze bloemenwinkel en kunt bestellen via de email of per telefoon (010-2344440).  

Bloemenwinkel in Maassluis

Komt u niet uit Maassluis of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Maassluis te gaan? Roosmarijn levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Maassluis. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Maassluis, of het nu het nu in het centrum, de burgemeesterswijk, Maasluis west, Steendijkpolder, of in het Wilgenrijk is

Eigen bezorger rijd in Maassluis

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De ritten door Maassluis rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Maassluis in onze bezorg ronde meenemen.

Rouwboeket laten bezorgen in Maassluis

Ook rouwboeketten kunnen we voor u bezorgen in Maassluis, bent u op zoek naar een rouwstuk of rouwboeket klik dan hier. We bezorgen dagelijks in Maasluis en kunnen ook uw bestelling bij de begraafplaats, Crematorium de Dijk, of een uitvaartcentrum in Maassluis brengen.

Wij bezorgen in Maassluis en de rest van Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld voor adressen in Maassluis, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen, ook in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen.

Klik hier om een mooi boeket te bestellen en te laten bezorgen in Maassluis: