Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Maassluis

Wilt u bloemen in Maassluis laten bezorgen? Wij bezorgen dagelijks voor vele bedrijven, particulieren en instellingen de bloemen. U kunt snel en makkelijk bloemen bestellen in onze webshop, maar natuurlijk ook in de winkel, via de email of per telefoon. Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in heel Nederland. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

Eigen bezorger ook in Maassluis

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De rit naar Maassluis rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestellingen voor Maasland in onze bezorg ronde meenemen.

Wat bezorgen wij in Maassluis?

Naast onze prachtige boeketten, bloementaarten, bloemstukken en losse bloemen, verzorgen wij ook in Maassluis het mooiste afscheidsbloemwerk en rouwboeketten. We kunnen elke bestelling op elke locatie leveren, we komen in de haven op afgesloten terrein, we hebben de sleutel of codes van de rouwcentra maar zijn ook bekend met de kosters en beheerders van de kerken.