De bezorgauto van Roosmarijn Bloembinders

Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Maassluis

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een plant, een bloementaart, een gaaf boeket of ons eigen bloemenabonnement in Maassluis laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Maassluis snel en makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar natuurlijk ook in de winkel, via de email of per telefoon bestellen. 

Bloemenwinkel in Maassluis

Komt u niet uit Maassluis of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Maassluis te gaan? Roosmarijn levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Maassluis. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Maassluis, of het nu het nu in het centrum, de burgemeesterswijk, Maasluis west, Steendijkpolder, of in het Wilgenrijk is

Eigen bezorger rijd naar Maassluis

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De ritten door Maassluis rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Maassluis in onze bezorg ronde meenemen.

Wij bezorgen in heel Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

Klik hier om bloemen te bestellen in Maassluis: