Roosmarijn Bloembinders Kerst workshop programma 2019

 

Op veler verzoek organiseren wij ook dit jaar weer een reeks kerstworkshops waarbij u weer de leukste kerstdecoraties kunt maken met de mooiste materialen van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Per avond is er keuze uit 2 onderwerpen, bij opgave graag uw keuze doorgeven.

De workshops zullen gehouden worden op:

 

Maandag 09 december 20.00 uur vol
Woensdag 11 december 20.00 uur vol
Maandag 16 december 20.00 uur vol

 

Keuze 1:

De landelijke kerstster

Op een stervormig frame maken we een mooi kerstster, met verschillende soorten (kerst)groen en een streng lampjes. Naar eigen inzicht kunt u de ster nog aankleden met kerstballen en decoratie. Uiteraard komt er nog een mooi lint of een stoer touw aan om de ster mee aan de deur of schouw te hangen.

 

Keuze 2:

Stapelkerstboom

Een kerstboom maar net even anders en helemaal zelfgemaakt!
Met een betonnen voet als basis stapelen we omhoog en elke laag bestaat uit andere materialen, denk onder andere aan stammetjes en mos.

U kunt zelf kiezen hoe u hem decoreert, met ballen en lichtjes, of juist helemaal natuurlijk, net wat u zelf leuk vindt!


Deze kerstboom kan ook gemaakt worden zonder kerstgroen, waardoor de boom gewoon volgend jaar weer van zolder kan worden gehaald.

 

Algemeen:

De Workshops kosten €49,50 en zijn inclusief koffie, thee, een wijntje en uiteraard wat lekkers. Om 20:00 uur beginnen we, de workshops zullen ongeveer 1,5 tot 2 uur duren en u hoeft niets mee te nemen. Opgeven kan door HIER te klikken en uw gegevens in te vullen.

 

Bij reservering verzoeken wij u €12,50 aan te betalen, annuleren is gratis tot 4 dagen voor de workshop. Bij annulering nadien bent u uw aanbetaling verschuldigd, dit in verband met alle materialen die wij aan moeten schaffen.

Geef u snel op, want vol=vol!