Roosmarijn Bloembinders Workshopprogramma Kerst 2018

 

Op veler verzoek organiseren wij weer een reeks Kerstworkshops waar u weer de leukste kerstdecoraties kunt maken met de mooiste materialen!

Per avond is er keuze uit 3 onderwerpen, bij opgave graag uw keuze doorgeven.

 

De workshops zullen gehouden worden op:

Maandag 03 december 20.00 uur

Maandag 10 december 20.00 uur (vol)

Maandag 17 december 20.00 uur

 

Keuze 1:

Natuurlijke Kerstkrans

Verschillende soorten kerstgroen, verschillende soorten en vormen dennenappels, wilde asparagus, bessen en eucalyptus vormen de basis van deze natuurlijke Kerstkrans. Deze krans maken we met alleen maar mooie natuurlijke materialen, niet helemaal compact maar wat speelser en los gebonden. Erg leuk voor aan de voordeur of op een schouw!

 

Keuze 2:

Rijk gevuld Kerststuk op schaal

Op een schaal maken we een mooi kerststuk, met verschillende soorten groen, amaryllisbollen, stronken, maar ook met mooie bijpassende decoratie in de kleur die u leuk vindt. Dit kerststuk staat mooi op de kersttafel!

 

Keuze 3:

Verrassend Kerstboompje

Een kerstboom maar dan net even anders, en gewoon helemaal zelfgemaakt! Met verschillende materialen maken we de basis van de kerstboom. U kunt zelf kiezen hoe u hem decoreert, met ballen en lichtjes, of juist helemaal natuurlijk, net wat u zelf leuk vindt! Leuk om bijvoorbeeld voor het raam te zetten!De Workshops kosten €49,50 en zijn inclusief koffie, thee, een wijntje en uiteraard wat lekkers. Om 20:00 uur beginnen we, de workshops zullen ongeveer 1,5 tot 2 uur duren en u hoeft zelf niets hiervoor mee te nemen.

 

Bij reservering verzoeken wij u €12,50 aanbetalen, annuleren is gratis tot de zaterdag voor de workshop. Bij annulering nadien bent u uw aanbetaling verschuldigd, dit in verband met alle materialen die wij aan moeten schaffen.

 

Geef u snel op, want vol=vol!