Over ons, wij zijn Roosmarijn:

Roosmarijn is een familiebedrijf wat bestaat sinds 2008, we werken met een klein team. Zo kunnen we de lijnen kort houden maar ook de klantvriendelijkheid en kwaliteit bieden zoals je mag verwachten van een bloemenspeciaalzaak. 

 

Het team van Roosmarijn stellen we hieronder aan u voor.

Roosmarijn dat zijn wij samen, samen staan we voor u klaar!

 

Hierboven zie je  Joelle, Roos, Gemma, Marnix en Joke zij zijn de bloembinders die je tegen komt in de winkel. Said onze bezorger staat misschien wel eens bij jou voor de deur. Hij brengt boeketten, bloemstukken en bloementaarten maar haalt ook bloemen op bij onze leveranciers op de veiling.

Gemma is het jongere zusje van Marnix en werkt nu een aantal jaar bij Roosmarijn en met al haar ervaring kan ze je eigenlijk altijd wel helpen, van een mooie combinatie van bloemen gaat haar hart sneller kloppen. Ook met interieur vragen kun je bij haar terecht, als stylist weet ze wel raad met mooie combinaties en heeft ze verrassende oplossingen.

 

Joelle is na haar stage in 2020 blijven hangen bij Roosmarijn en sindsdien als bloembindster in dienst. Deze topper kunnen we nu niet meer missen en ze wordt altijd blij van bloemen, en jullie vast ook van haar.

 
Joke werkt sinds kort bij Roosmarijn, ook nadat ze lange tijd haar eigen bloemenwinkel heeft gehad. Sinds zij bij ons werkt zijn we op maandag open en op die dag kom je haar bij ons tegen.

 

Marnix runt samen met zijn vrouw Roos de winkel, als eigenaren hebben ze allebei hun eigen taken en Roos staat tegenwoordig bijna niet meer voor de schermen. Marnix runt het operationele gedeelte van de winkel en is 5 dagen in de winkel te vinden. Nog elke dag gaat hij met plezier aan het werk. Roos regelt de administratie en werkt vaak op afstand vanuit huis.