Over ons, wij zijn Roosmarijn:

Roosmarijn is een Fleurop bloemenwinkel door Marnix & Roos Alderliesten opgericht in 2008. Vanuit de gedachte dat ze de passie voor bloemen willen delen, dat doen we nu nog steeds, met de mooiste bloemen en planten mensen blij maken is wat we doen.

Het 'avontuur' van Roosmarijn is begonnen in 2008, Marnix en Roos waren nog jong 19 en 22 jaar oud, hadden allebei een aantal jaar gewerkt in verschillende bloemenwinkels en starten hun eigen bloemenwinkel op de Hoogstraat. Vanwege groei verhuisden de winkel naar de Waalstraat in 2012 en daarna in 2017 naar de huidige locatie aan het Veerplein. Onze bloemen raken mensen, vertellen een verhaal, bieden troost, fleuren mensen op en daarom worden ze veel besteld, we werken met alleen de beste verse bloemen.

 

Lokale bloemist in Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schiedam.

Van begin af aan heeft Roosmarijn zich als bloemenwinkel onderscheidden, bijzondere bloemen, vers en fleurig vielen meteen al op, prachtige Ecuador Rozen, de mooiste seizoensbloemen.  Roosmarijn werkt inmiddels met een gezellig, professioneel team van gediplomeerde bloembinders. De mooiste bloemen binden we met liefde samen tot een creatief plukboeket, of een luxe klassiek biedermeier boeket, we maken bruidsboeketten, rouwboeketten, onze geliefde bloementaarten, relatiebloemwerk of bloemwerk voor evenementen.


Onze verse seizoensbloemen worden door onze inkoper op de veiling voor ons gekocht en we halen ze daar zelf op. De bezorging van bestellingen doen onze eigen bezorgers, zo hebben we het hele proces van de inkoop, verkoop en lvereing in eigen hand. In de winkel verkopen we bijna alle bloemen per stuk, u bent altijd welkom om wat losse bloemen uit te zoeken, we helpen u daar natuurlijk graag bij.

 

Nu al 15 jaar komen de klanten uit de regio naar onze winkel en bezorgen we in de regio de bloemen bij bedrijven en bij de mensen thuis. Onze klanten zeggen: als bloemen echt mooi moeten zijn, koop ze dan bij Roosmarijn!

Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Omdat we werken met de natuur al het moois wat de aarde ons geeft, willen we hier op een verantwoordelijke manier mee omgaan. We voldoen aan de eisen van ‘de Duurzame Bloemisten’. We zijn daarom duurzaam gecertificeerd als Duurzame bloemist barometer niveau brons maar streven er naar snel niveau zilver te halen.

Onze merken

We verkopen hippe potten en trendy vazen van onder andere het exclusieve merk Dutz, maar ook vazen van PIP collectie.

We verkopen de geurproducten van het merk MIJN STIJL en verkopen de leuke wandborden van Heinen Delftsblauw.

 

Een bezoek aan de winkel maken we altijd de moeite waard, tot snel?!

Wandborden van Heinen Delftsblauw