Over ons, wij zijn Roosmarijn:

Roosmarijn is een familiebedrijf wat bestaat sinds 2008, we werken met een klein team. Zo kunnen we de lijnen kort houden maar ook de klantvriendelijkheid en kwaliteit bieden zoals je mag verwachten van een bloemenspeciaalzaak. 

 

Het team van Roosmarijn stellen we hieronder aan u voor. Roosmarijn dat zijn we met z’n allen, want samen kom je veel verder dan alleen!

Van links naar rechts zie je Gemma, Joelle en Marnix, zij zijn de drie bloembinders die je tegen komt in de winkel.

Gemma werkt nu een aantal jaar bij Roosmarijn en met al haar ervaring kan ze je eigenlijk altijd wel helpen, van een mooie combinatie van bloemen gaat haar hart sneller kloppen.

 

Joelle is na haar stage blijven hangen bij Roosmarijn en nu alweer meer dan een jaar als bloembinder in dienst. Deze topper kunnen we nu niet meer missen en ze wordt altijd blij van bloemen, en jullie vast ook van haar.

 

Marnix runt samen met zijn vrouw Roos de winkel, als eigenaren hebben ze allebei hun eigen taken en Roos staat tegenwoordig bijna niet meer voor de schermen. Marnix runt het operationele gedeelte van de winkel en is 5 dagen in de winkel te vinden. Nog elke dag gaat hij met plezier aan het werk.