Bestel bij ons rouwarrangementen voor in Vlaardingen,Schiedam of Maassluis.

Roosmarijn wil u graag bijstaan op de moeilijkste momenten.

Een overlijden komt altijd onverwacht, zelfs als men dit "ziet aankomen". Om de overledene op zijn of haar eigen manier te herdenken met bloemen kunt u bij ons afscheidsbloemwerk bestellen, sommige noemen dit rouwarrangementen anderen rouwbloemwerk. Roosmarijn maakt vanaf 2008 naar tevredenheid afscheidsbloemwerk en denkt ook graag met u mee.

Rouwarrangement volop in het leven, ons afscheidsbloemwerk.

Wij bezorgen de bloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je kunt het rouwstuk ook zelf op halen bij ons, je bent welkom in de winkel om het samen uit te zoeken of je besteld het hier online.

Wij zorgen ervoor dat het rouwstuk of rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons via whatsapp, zie groene banner rechtsonder.

Rouwstuk kiezen

Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld in verschillende stijlen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je een stijl die past bij de overledene. Welke stijl je ook kiest een bloemstuk op een begrafenis, crematie of herdenking zorgt voor een mooi en waardig afscheid.

Het rouwwerk is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder een rouwboeket, biedermeier, rouwkrans, hartvormig rouwstuk of kistbedekking.

Rouwboeket met lint

Aan het rouwwerk kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan de rouwbloemen? Plaats dan een liefdevolle tekst op een kaart.

Heb je vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze whats-app service die u rechtsonder in beeld ziet.