Het team van Roosmarijn

Hierboven zie je  Joelle, Rhodé, Roos, Gemma, Marnix en Joke zij zijn de bloembinders die je tegen komt in de winkel. 

Said en Kees onze bezorgers staan misschien wel eens bij jou voor de deur.
Ze brengen de boeketten, bloemstukken en bloementaarten maar Said haalt ook bloemen op bij onze leveranciers op de veiling.

Gemma is het jongere zusje van Marnix en werkt nu een aantal jaar bij Roosmarijn en met al haar ervaring kan ze je eigenlijk altijd wel helpen, van een mooie combinatie van bloemen gaat haar hart sneller kloppen. Ook met interieur vragen kun je bij haar terecht, als stylist weet ze wel raad met mooie combinaties en heeft ze verrassende oplossingen.

 

Joelle is na haar stage in 2020 blijven hangen bij Roosmarijn en sindsdien als bloembindster in dienst. Deze topper kunnen we nu niet meer missen en ze wordt altijd blij van bloemen, en jullie vast ook van haar.

 

Rhodé heeft haar opleiding genoten in het Westland en daarna een uitstapje gemaakt in de zorg. Sinds maart 2023 werkt ze bij ons en daar zijn we super blij mee!

 
Joke werkt nu een jaar bij Roosmarijn, ook nadat ze lange tijd haar eigen bloemenwinkel heeft gehad. Sinds zij bij ons werkt zijn we op maandag open en op die dag kom je haar bij ons tegen.

 

Marnix runt samen met zijn vrouw Roos de winkel, als eigenaren hebben ze allebei hun eigen taken en Roos staat tegenwoordig bijna niet meer voor de schermen. Marnix runt het operationele gedeelte van de winkel en is 5 dagen in de winkel te vinden. Nog elke dag gaat hij met plezier aan het werk. Roos regelt de administratie en werkt vaak op afstand vanuit huis.