De bezorgauto van Roosmarijn Bloembinders
Bezorgen in Schiedam, op de achtergrond één van de Schiedamse molens.

Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Schiedam

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een bloemstuk, een bloementaart, een gaaf boeket of bloemenabonnement in Schiedam laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Schiedam snel en  makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar u bent ook welkom in onze bloemenwinkel en kunt bestellen via de email of per telefoon (010-2344440).    

Bloemenwinkel in Schiedam

Komt u niet uit Schiedam of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Schiedam te gaan? Roosmarijn levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Schiedam. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Schiedam, of het nu het nu in het centrum, Groenoord, Schiedam Oost, De Gorzen, Kethel of in de Woudhoek is

Eigen bezorger rijd in Schiedam

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De rit door Schiedam rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Schiedam in onze bezorg ronde meenemen.

Rouwboeket laten bezorgen in Schiedam

Ook rouwboeketten kunnen we voor u bezorgen in Schiedam, bent u op zoek naar een rouwstuk of rouwboeket klik dan hier. We bezorgen dagelijks in Schiedam en kunnen ook uw bestelling bij Begraafplaats en crematorium de Beukenhof, of een uitvaartcentrum in Schiedam bezorgen.

Wij bezorgen in Schiedam en de rest van Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld voor adressen in Schiedam, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen, ook in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

Klik hier om een mooi boeket te bestellen en te laten bezorgen in Schiedam