De bezorgauto van Roosmarijn Bloembinders

Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Schiedam

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een plant, een bloementaart, een gaaf boeket of bloemenabonnement in Schiedam laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Schiedam snel en makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar natuurlijk ook in de winkel, via de email of per telefoon bestellen. 

Bloemenwinkel in Schiedam

Komt u niet uit Schiedam of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Schiedam te gaan? Roosmarijn levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Schiedam. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Schiedam, of het nu het nu in het centrum, Groenoord, Schiedam Oost, De Gorzen, Kethel of in de Woudhoek is

Eigen bezorger rijd naar Schiedam

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De rit door Schiedam rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Schiedam in onze bezorg ronde meenemen.

Wij bezorgen in heel Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

Klik hier om bloemen te bestellen in Schiedam