De bezorgauto van Roosmarijn Bloembinders

Roosmarijn bloemen laten bezorgen in Vlaardingen

Roosmarijn laten bezorgen is altijd een goed idee en makkelijk voor u, want u heeft er verder geen omkijken naar. Wilt u een plant, een bloementaart, een gaaf boeket of ons eigen, leuke bloemenabonnement in Vlaardingen laten bezorgen? U kunt uw bestelling voor in Vlaardingen snel en makkelijk in onze webshop uitkiezen, maar natuurlijk ook in de winkel, via de email of per telefoon bestellen. 

Bloemenwinkel in Vlaardingen

Komt u niet uit Vlaardingen of heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Vlaardingen te gaan? Roosmarijn is DE bloemenwinkel van Vlaardingen en levert 6 dagen, van maandag tot en met zaterdag verse bloemen in Vlaardingen. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Vlaardingen, of het nu het nu in het centrum, de westwijk, Vlaardingen Oost, de Holy, bij de van Hogendorplaan of in de Vlaardingen-ambacht is

Eigen bezorger rijd in Vlaardingen

Uw bestelling is bij ons in goede handen, we hebben een eigen bezorger en weten dus precies wat er gebeurd met uw bestelling. De rit door Vlaardingen rijden wij elke dag en we kunnen daarom ook uw bestelling(en) voor in Vlaardingen in onze bezorg ronde meenemen.

Wij bezorgen in heel Nederland 

Wanneer u op werkdagen vóór 13:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in heel Nederland via Fleurop. Op zaterdag kunt u tot 12:00 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. 

Klik hier om bloemen te laten bezorgen in Vlaardingen: