Bestel bij ons rouwarrangementen voor in Vlaardingen,Schiedam of Maassluis.

Roosmarijn wil u graag bijstaan op de moeilijkste momenten.

Een overlijden komt altijd onverwacht, zelfs als men dit "ziet aankomen". Om de overledene op zijn of haar eigen manier te herdenken met bloemen kunt u bij ons afscheidsbloemwerk bestellen, sommige noemen dit rouwarrangementen anderen rouwbloemwerk denk aan een mooi rouwboeket of rouwstuk, hart of ster. Roosmarijn maakt vanaf 2008 naar tevredenheid afscheidsbloemwerk en denkt ook graag met u mee.


U kunt bij ons makkelijk (online) bloemen voor elke uitvaart bestellen, we zijn aangesloten bij Wishflowers, waar we een ruime keuze hebben, maar u kunt ook uit een selectie kiezen op onze webshop.


Rouwbloemen

Roosmarijn Bloembinders, uw regionale bloemist

Als specialist in rouwwerk beseft Roosmarijn Bloembinders, uw regionale WishFlowers bloemist voor de regio Schiedam - Vlaardingen - Maassluis, als geen ander dat rouwbloemen bezorgen voor een uitvaart zorgvuldig moet gebeuren.

 

Het is belangrijk dat de rouwbloemen er op tijd zijn, bezorgd op het door u gekozen moment. In de regio Schiedam - Vlaardingen- Maassluis is dat voor Roosmarijn een vanzelfsprekende service. 

 

U kunt zelf makkelijk kiezen welke vorm, kleur en soort rouwwerk u wilt bestellen. In de configurator van Wishflowers kunt u ook de bloemwerken op de kist bekijken en zelfs 180 graden bekijken hoe het bloemwerk er op de kist uitziet.

 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, waar we u persoonlijk adviseren. 

 

Vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze whats-app service die u rechtsonder in beeld ziet.